неділю, 25 листопада 2012 р.

А у нас интернет еще не закончился

 
Путін – кращий друг «хом’ячків» 

Точка зору / Віталій Портников 

Донедавна російська влада з презирством ставилася до учасників опозиційних виступів на Болотній площі, називаючи їх «мережевими хом’яками». Інтернет, який, на відміну від сервільного телебачення, ніяк не піддавався тотальному контролю влади, викликав у Кремлі швидше презирство, ніж зацікавленість. Донедавна російська влада з презирством ставилася до учасників опозиційних виступів на Болотній площі, називаючи їх «мережевими хом’яками». Інтернет, який, на відміну від сервільного телебачення, ніяк не піддавався тотальному контролю влади, викликав у Кремлі швидше презирство, ніж зацікавленість. 

Президент Росії вирішив, просто кажучи, купити інтернет. Тобто, заснувати спеціальний фонд, який фінансуватиме інтернет-проекти, щоб «молоді люди з цікавими ідеями» втілювали їх «саме в Росії» 
Допомагати інтернет-користувачам, судячи з усього – одна з таких ідей. Але вона цікава насамперед святою вірою російського президента, що за гроші можна купити всіх і все – в тому числі всесвітню павутину. 
Думаю, мало в кого викликає сумнів, що в політичній сфері фінансування отримають лояльні Кремлю проекти та організації – малопопулярні, але навчені, як розпилювати гроші. 


Сначала обзывали, теперь зазывают. Хотя, кто там зазывает... Свои деньги для своих "молодых людей с интересными идеями". Таких проектов - как мух в общественном туалете.
Просто очередная попытка контролировать все и вся. А интернет - как кость в жопе в горле. Столько уже было этих попыток в России, Украине, Беларуси. В Китае вон практически удалось. Ну не дожали немного, наверное.
Как говорится - "Если не можешь победить, значит нужно возглавить."
Но с каким упорством они все продолжают это делать. Им что, интернет в страшных снах является? В виде черного паука, плетущего свою паутину?
Ну тогда бойтесь, господа, интернет у нас еще не закончился. Бу-у!

http://sergey-rastafara.blogspot.com


Немає коментарів:

Дописати коментар