пʼятницю, 30 травня 2014 р.

Царькі берегів не бачать


Чесно кажучи, вже дістали ці любителі узбережжя. На Дніпрі до берега не підійдеш, а там де підійдеш - там срач і купа людей на тому срачі сидить. То може вже треба отим царькам "берега дати", та звільнити Дніпро від сміття у прямому та переносному значенні цього слова.

Незважаючи на те, що за українським законодавством берег не може бути приватною власністю, Олег Царьов має величезний маєток прямо біля Дніпра. Як виявилося, навіть з води Царьов відгородив свій будинок велетенським муром. А охороняти володіння депутата мають озброєні бойовики, яких місцеві бачать тут дуже часто. Іноді, як кажуть сусіди, вони навіть відкривають вогонь по місцевих рибалках.

Більше читайте та дивіться тут: http://tsn.ua/politika/carov-na-dnipropetrovschini-vidgorodiv-sviy-mayetok-murom-ta-pristaviv-do-nogo-ozbroyenih-boyovikiv-349268.html


Якщо хтось не в курсі:

...з питань використання водойм в Україні діє Koнституція України ст. 47 Водного кодексу України та постанова Кабінету Міністрів України № 1042/93.
У відповідності до цих законодавчих актів водні ресурси є об'єктами права власності українського народу, а права власника здійснюють органи державної влади та місцевого самоврядування в межах, визначених Конституцією та законами України.
Зокрема ст. 47 Водного кодексу України визначає, що загальне водокористування здійснюється громадянами України для задоволення їх потреб безкоштовно, без закріплення водних об'єктів за окремими особами та без надання відповідних дозволів. У статті перелічені деякі основні потреби громадян, до яких входять купання, плавання на човнах, водопій тварин, любительське і спортивне рибальство.

Немає коментарів:

Дописати коментар